СИЛАТА ДА БЪДЕШ

ЕДИН ЗА ВСИЧКО

Moment One for All предлага висококачествено решение за лепене и уплътняване за всички приложения. За много материали и при всякакви условия. 

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ

ВАШИ ИЗИСКВАНИЯ

С One for All вече не е необходимо да избирате различно лепило за всяка Ваша необходимост. Разгледайте многобройните предимства на продуктите на изображението по-долу.

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ

ВАШИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Когато във Вашата работа имате много и различни приложения, имате две опции: Да приготвите голямата тежка кутия с много видове инструменти, материали и лепила, ИЛИ да вземете Moment One for All в ръка. Изберете различните помещения в къщата долу, за да научите кои проблеми можете да решите с One for All. 

Работа на покрива

Залепването на множество материали гарантира, че лепилото няма да се отлепи от основата, като предотврати навлизане на въздух и вода и осигури дълготраен резултат.  

Кухня

One for All е страхотен избор за лепене и уплътняване на материалите в кухнята, като стъкло, стомана и естествен камък.

Баня

Подходящ за всякакви условия, One for All е перфектен за употреба във влажни помещения, като банята. Залепването на множество материали го прави идеален за лепене на огледала и дори на душ кабини. One for All е подходящ също и за уплътняване около ваната, мивката и тоалетната чиния.

Спалня

One for All е идеален за уплътняване около рамките на прозорците и вратите.

Всекидневна

Подходящ за множество материали, One for All може да бъде използван за фиксиране на най-различни декоративни елементи. 

Стълбище

Независимо от какъв материал са направени стълбите, One for All ще бъде страхотно средство за фиксиране на разхлабени стълби или запълване на дупки пукнатини. 

Външна стена

Устойчив на всякакви метеорологични условия, One for All може да бъде използван като уплътнител, за да предотврати навлизане на влага и вода през напуканите стени на Вашия дом.

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ

ВАШИ НУЖДИ

Кое е най-важното качество на лепилото, нужно за Вашата работа? Разгледайте гамата продукти One for All и изберете Един от тях. 

FLEXTEC

ТЕХНОЛОГИЯ ОТ HENKEL

Flextec е патентована от Henkel технология, която комбинира гъвкави полимерни вериги, разработени да бъдат устойчиви на удар, екстремни температури и силно натоварване.