Skip to Content

За тези, които го правят

История на MOMENT

Henkel Adhesive Technologies е световен лидер на пазара на лепила – във всички индустриални сегменти по света. Henkel Consumer Brands заема водещи позиции в категорията за коса и пране и грижа за дома на много пазари по света.

Продуктите Moment са налични в повече от 50 страни- под различни марки, взависимост от региона, в който се намират в зависимост от региона и които се различават само по отношение на тяхното име и дизайн, но не и по тяхната технология или лого. В Мексико, например, продуктите се наричат „Resistol“, а в Канада потребителят ги познава като „LePage“. В Германия силата на залепване на Pattex се генеризира през последните няколко десетилетия. Ако някой или нещо „лепне като лепило“, германците са склонни да казват, че „лепне като Pattex“.

ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

От 1956 г. Moment предоставя най-мощната гама за всички работи по фиксиране, залепване и ремонт – винаги предоставя правилното решение – гарантиран професионален резултат.

ДОМАШНА УПОТРЕБА

Moment принадлежи към най-мощната гама лепила с лесно и удобно приложение за всички домашни работи по лепене, сглобяване и ремонт чрез най-високо качество.

Компанията

МИСИЯ

Да вдъхновяваме и насърчаваме по всякакъв начин всички домашни майстори, така че те да отключат техния пълен потенциал 

 

Стойности

Находчивост:
Движени сме от дълбокото разбиране на нуждите на нашите крайни потребители и ги подкрепяме, вдъхновяваме и насочваме. Всичко, от което може да се нуждаят по време на пътуването си, е лесно достъпно (интуитивни интерфейси & plug + play - без бариери за достъп или времеви ограничения) и "на една ръка разстояние" - без значение какво ниво на умения имат или от какво се нуждаят. И ако все още нямаме решение, ще го намерим.


Майсторско вдъхновение:
силно вярваме, че майсторенето може да отключи неочаквани сили и възможности и точно за това подкрепяме и окуражаваме всеки, който иска да твори с ръцете си

 

ОБЕЩАНИЕ

Да помогнем на нашите потребители да повярват в техните собствени способности и умения, така че те да са уверени, че могат да достигнат следващо ниво. Да ги вдъхновим и подтикнем да предприемат амбициозни проекти с още по-добри резултати по най-ефектвния начин.

 

Компанията

Henkel оперира в световен мащаб с добре балансирано и диверсифицирано портфолио. Компанията заема водещи позиции със своите три бизнес звена както в промишления, така и в потребителския бизнес, благодарение на силни марки, иновации и технологии.

Henkel Лепилни технологии е световен лидер на пазара на лепила – във всички индустриални сегменти по света. В своите бизнеси за пране и грижа за дома и грижа за красотата Хенкел заема водещи позиции в много пазари и категории по целия свят.

Основана през 1876 г., Henkel има повече от 140 години успех. През 2021 г. Henkel отчете продажби от над 20 милиарда евро. В компанията работят около 53 000 души по целия свят – страстен и много разнообразен екип, обединен от силна фирмена култура, обща цел и споделени ценности. Като признат лидер в устойчивото развитие, Henkel заема челни позиции в много международни индекси и класации. Привилегированите акции на Henkel са регистрирани в германския борсов индекс DAX.

Повече информация за Henkel: www.henkel.com.
Повече информация за Henkel Лепилни технологии: Adhesive Technologies (henkel.com).

Може също да се интересувате от