История

Moment

Moment  е надеждният партньор, който дава възможност на потребителите да израснат до следващото ниво на умения, благодарение на на висококачествените лепила и лесни насоки.

Продуктите Moment са налични в повече от 50 страни- под различни марки, взависимост от региона, в който се намират в зависимост от региона и които се различават само по отношение на тяхното име и дизайн, но не и по тяхната технология или лого. В Мексико, например, продуктите се наричат „Resistol“, а в Канада потребителят ги познава като „LePage“. В Германия силата на залепване на Pattex се генеризира през последните няколко десетилетия. Ако някой или нещо „лепне като лепило“, германците са склонни да казват, че „лепне като Pattex“.

ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

От 1956 г. Moment предоставя най-мощната гама за всички работи по фиксиране, залепване и ремонт – винаги предоставя правилното решение – гарантиран професионален резултат.

ДОМАШНА УПОТРЕБА

Moment принадлежи към най-мощната гама лепила с лесно и удобно приложение за всички домашни работи по лепене, сглобяване и ремонт чрез най-високо качество.